Favoriet!

Wasverzachter – Aloë Vera

750 ml

Frosch Aloe Vera wasverzachter is een verzachtend product dat zowel je was als het milieu en je huid beschermt. Zijn actieve ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong en zijn biologisch afbreekbaar. De ecologisch en dermatologisch geteste formule bevat geen bewaarmiddelen. Daardoor verminderen de risico’s van allergieën en huidirritaties. Frosch Aloe Vera wasverzachter wordt aangeboden in een 100% recycleerbare PE-fles, die voor 100% gemaakt is van gerecycleerd materiaal.

31 wasbeurten
Ecologisch en biologisch afbreekbare wasverzachter in recyclebare fles

✓ EU ECOLABEL
✓ GESCHIKT VOOR LAGE TEMPERATUREN
✓ VEGAN
✓ KLEURSTOFVRIJ
✓ PARABENENVRIJ
✓ FOSFAATVRIJ
✓ CHLOORVRIJ
✓ 100% NATUURLIJK
v 100% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR
v VERPAKKING IS GERECYCLED HDPE-PLASTIC
✓ VEILIG VOOR IBA’S

(€ 0,36 € 0,33 per wasbeurt)

2,89

Merk:Frosch

2 op voorraad

Voeg toe aan Verlanglijstje
Vul hier je adres in

Categorieën: ,
⠀ Gratis verzending vanaf €40 (NL)

Zorgt voor zachtheid van textiel. Bevat natuurlijke extracten van aloe vera, gekend voor hun huidbeschermende werking, voorkomt huidirritaties. Hypoallergeen, dermatologisch getest, zonder kleurstoffen.

Gebruiksaanwijzing

Wasverzachter in het bakje voor de wasverzachter doen.

Gerecycleerd en recycleerbaar

Verpakt in een 100% recycleerbare PE fles van 0,75 liter. Frosch heeft Gerecycleerde en 100% recycleerbare verpakkingen die de milieubelasting zeer sterk reduceren, gecombineerd met een vernieuwende verwerking van gerecycleerde en recycleerbare materialen.

Geschikt voor IBA’s

Wasmiddelen en wasverzachters die niet biologisch afbreekbaar zijn, zijn super schadelijk voor het milieu. Gebruik deze dus nooit wanneer je een IBA hebt zoals een helofytenfilter of septic tank.! Deze wasverzachter van Frosch is vrij van sulfaten zoals SLS en SLES. Helemaal natuurlijk dus. Het is gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen met een snelle en volledige biologische afbreekbaarheid. Doordat deze wasverzachter géén SL(E)S, parabenen, (micro)plastics, fosfaten, sulfaten, fosfonatenn noch bewaarmiddelen bevat is dit middel dus uitermate geschikt voor IBA’s zoals een septic tank of een helofytenfilter.

 

Merk

Frosch

Frosch is uiterst efficiënt en biedt u een geheel gamma aan van alternatieve producten voor het onderhoud van heel het huis, alle biologisch afbreekbaar. Niets wordt aan het toeval overgelaten en voor elk product is er een ecologische aanpak.

De 9 krachtlijnen van Frosch :

Frosch Natuurlijk efficient

Natuurlijk efficiënt

Efficiënte formules op basis van natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, met bewezen reinigende en verzorgende kwaliteiten.

Frosch Biologisch afbreekbaar

Biologisch afbreekbaar

Producten uit hernieuwbare grondstoffen met een snelle en volledige biologische afbreekbaarheid.

Frosch Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Keuze van grondstoffen die goed zijn voor het milieu.

Frosch Huidbescherming

Huidbescherming

Uitstekende huidbescherming van de dermatologisch geteste formules. Conserveringsmiddelen en parfums die in de formules voorkomen werden streng geselecteerd en tot het strikte minimum beperkt of werden zelfs volledig geweerd.

Frosch Gerecycleerd en recycleerbaar

Gerecycleerd en recycleerbaar

Gerecycleerde en 100% recycleerbare verpakkingen die de milieubelasting zeer sterk reduceren, gecombineerd met een vernieuwende verwerking van gerecycleerde en recycleerbare materialen.

Frosch Duurzaam en energiezuinig

Duurzaam en energiezuinig

Een globale duurzame aanpak en een energiezuinige productie, met een ecomanagement volgens de EMAS, ISO 14.001 et A.I.S.E. normen (gecertificeerd door onafhankelijke en erkende instellingen).

frosch Zorgzaam omspringen met water

Zorgzaam omspringen met water

Het water dat gebruikt wordt voor het maken van de producten wordt in het eigenwaterzuiveringsstation gezuiverd voor het terug in het netwerk wordt verdeeld.

frosch Niet getest op dieren

Vegan

Vrij van dierlijke ingrediënten.

frosch Maar dan 25 jaar ervaring

Maar dan 25 jaar ervaring

Erkende expertise in de productie van ecologische onderhoudsproducten.

Merk

Frosch

Inhoud

750 ml

Verpakking

Verpakt in een 100% gerecycled en recycleerbare HDPE fles van 0,75 liter. Gooi de lege fles bij het plastic afval, zodat deze opnieuw gerecycled kan worden.

Ingrediënten

Aqua, Dihydrogenated palmoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate & Dipalmoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Alcohol, Parfum, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Calcium Chloride, Aloe Barbadensis Extact

Land van herkomst

België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasverzachter – Aloë Vera” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook iets voor jou?!