Uitverkocht!

Houder van 3 Shampoo Bars

van Mahonie Hout

Deze Mahonie houten houder van HappySoaps kan gebruikt worden om je shampoo bar of sponzen op te bewaren. Iets wat zeer belangrijk is om ervoor te zorgen dat je shampoo bar of zeep lang mee gaat. Zorg ervoor dat deze houder op een droge plek geplaatst wordt. Op vochtige plekken heeft deze houder weinig effect en smelt je zeep of shampoo bar alsnog snel weg.

HOGE KWALITEIT DUURZAAM MAHONIE HOUT

✓ HOGE KWALITEIT
✓ DUURZAAM HOUT
✓ ZERO-WASTE
✓ PLASTICVRIJ

(1 klantbeoordeling)

18,95

Dit product is helaas uitverkocht

Ontvang een e-mail wanneer dit product weer in voorraad is!

⠀ Gratis verzending vanaf €40 (NL)

Mahonie Houten Houder voor 3 Shampoo Bars

Mahonie Hout is een prachtige en kwalitatief hoogwaardige houtsoort. Het gaat zeer lang mee en is daarom een duurzame keuze in combinatie met je plasticvrije HappySoaps producten. Je kunt met deze houder 3 HappySoaps Shampoo Bars laten drogen, met een zeer luxe en natuurlijke uitstraling.

Deze Mahonie houten houder kan gebruikt worden om je shampoo bar. Iets wat zeer belangrijk is om ervoor te zorgen dat je shampoo bar of zeep lang mee gaat. Zorg ervoor dat deze houder op een droge plek geplaatst wordt. Op vochtige plekken heeft deze houder weinig effect en smelt je zeep of shampoo bar alsnog snel weg.

Merk

HappySoaps

Natuurlijke en plasticvrije verzorging toegankelijk maken voor iedereen.

Marcel en Marco van HappySoaps, hebben zich altijd verbaasd over het feit dat de schappen met verzorgingsproducten vol staan met plastic verpakkingen. Want wat je ook koopt, shampoo, douchegel of conditioner – je krijgt er altijd zo’n enorme plastic verpakking bij. Dat kan toch anders en beter? Dit was voor hun het startsein om een betaalbaar en duurzaam alternatief voor deze verzorgingsproducten te ontwikkelen. De producten van HappySoaps moesten een alternatief bieden voor al die plastic verpakkingen, want er dobberen al 5 biljoen stukken plastic rond in onze mooie zeeën en oceanen. Het werd tijd om het cosmeticaschap eens flink op te schudden.
Met HappySoaps gaan we de strijd aan tegen plastic
In juni 2019 zijn Marcel en Marco met HappySoaps gestart. Een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Al onze producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor onze producten gebruiken we namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi. Handgemaakt in Nederland met liefde! Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in onze eigen zeeperij. We hebben bewust gekozen om onze zeeperij in Nederland te vestigen, omdat we het belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten we ook precies welke ingrediënten in onze producten zitten. Verkrijgbaar voor iedereen Met HappySoaps willen we écht impact maken, het is ook echt niet meer nodig dat de schappen met verzorgingsproducten vol plastic staan. Om deze conservatieve verzorgingsmarkt op te schudden willen wij dat HappySoaps toegankelijk is voor iedereen. Zowel in verkrijgbaarheid als prijs. Daarom hanteren we eerlijke prijzen en zijn we constant bezig om in zoveel mogelijk fysieke verkooppunten te liggen. Op naar een plasticvrije toekomst! Met ons kleine enthousiaste team zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen we met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve verpakkingen en het regelmatig uitbrengen van nieuwe producten. Samen met onze klanten willen ons doel bereiken: plasticvrije verzorging voor iedereen. Want alleen samen lukt dat. Jouw tips voor nieuwe producten, ingrediënten en verpakkingen zijn daarom altijd welkom. Welkom bij #TeamPlasticVrij! Marcel en Marco Oprichters HappySoaps
Merk

HappySoaps

Gewicht

50 gram

Materiaal

Mahonie hout

Land van herkomst

Nederland

1 beoordeling voor Houder van 3 Shampoo Bars

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houder van 3 Shampoo Bars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook iets voor jou?!