Toiletblok – Lavendel & Rozemarijn

250 spoelbeurten

Marcel’s Green Soap introduceert het eerste eco-toiletblok. Zo kan je lekker duurzaam de pot op! Dit Toiletblok Geranium & Citroen is goed voor 250 spoelbeurten. Het is gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten en dit toiletblok bevat net als alle producten van Marcel’s Green Soap,  geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren.

VOOR 250 SPOELBEURTEN

Dit toiletblok is:
✓ VEGAN
✓ KLEURSTOFVRIJ
✓ PARABENENVRIJ
✓ FOSFAATVRIJ
✓ CHLOORVRIJ
✓ ZUURVRIJ
✓ AMMONIAVRIJ
✓ 100% NATUURLIJK
✓ 97% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR*
v VERPAKKING IS GERECYCLED PLASTIC
✓ VEILIG VOOR IBA’S
*Het is niet 100%, maar 97% afbreekbaar, omdat de zouten in dit wasmiddel niet afbreekbaar zijn is CO2 en water.

(2 klantbeoordelingen)

3,49

4 op voorraad

Voeg toe aan Verlanglijstje
Vul hier je adres in

⠀ Gratis verzending vanaf €40 (NL)

ZO RUIKT JE WC EINDELIJK OOK EENS LEKKER

Laat me je toilet zien en ik zeg je wie je bent. Sommige mensen zien het toiletbezoek als een zakelijke aangelegenheid en houden de inrichting zo sober mogelijk. Anderen maken een heuse mini-bibliotheek van hun toilet. Wéér anderen bekleden de wanden met een collage van persoonlijke herinneringen. Het maakt Marcel niet uit wat je met de inrichting van je toilet doet. Zo lang het maar brandschoon is!

VOL MET NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Een toiletblok is goed voor 250 spoelbeurten. Het zit vol met natuurlijke natuurlijke ingrediënten, minstens 97% biologisch afbreekbaar. Biologisch afbreekbaar betekent dat het volledige product binnen 28 dagen afbreekt afgebroken moet zijn in CO2 en water. De producten van Marcel’s Green Soap bevatten o.a. ook zouten. Dit wordt gebruikt voor de pH, voor het oplossen van vuil en ook om het wat dikker te maken. Zouten zijn nooit af te breken in water en CO2, dus daarom die 97%.

En zoals alle producten van Marcel’s Green Soap, bevat dit toiletblok geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Daardoor kan je het gewoon gebruiken in combinatie met een septic tank of helofytenfilter. Uiteraard ook met andere IBA’s.

LAVENDEL & ROZEMARIJN

Lavendel, de geur van oma’s linnenkast, is rustgevend en stress-verminderend. Weet je niet meer hoe die linnenkast ruikt? Gelukkig is rozemarijn goed voor je geheugen. Zo wordt je geheugen net zo opgefrist als je huis en lichaam.

Verpakking van gerecycled plastic

Op dit moment is er nog ontzettend veel plastic in omloop. Door flessen van 100% gerecycled plastic te gebruiken, helpen wij om deze hoeveelheid terug te dringen. Daarbij zijn veel alternatieven voor plastic verpakkingen minder milieuvriendelijk dan men vaak denkt, zeker als je naar de hele footprint kijkt. Marcel’s Green Soap is het eerste merk in West-Europa met flessen die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Vergeet de fles niet bij het plastic afval te gooien als je hem leeg hebt. Of navullen natuurlijk!

Merk

Marcel's Green Soap

MARCEL’S VERHAAL BEGON MET EEN SLIM IDEE..

Zijn gootsteenkastje stond vol met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt... Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een gezonde planeet.


HET MARCEL'S GREEN SOAP AVONTUUR

VROEGE EXPERIMENTEN

De meeste schoonmaakfabrikanten hebben een laboratorium om producten te testen. Marcel heeft ook zoiets, namelijk een huis met 3 dochters.

EEN SCHUUR VOL MET ZEEP

Marcel vond een kleine zeepfabriek in Utrecht die de productie op zich kon nemen. Voor hij het wist had hij een schuur vol met zeep.

GREEN REVOLUTION

Marcel's Green Soap is het eerste merk in West-Europa met flessen van 100% gerecycled plastic.


DE 3 BELOFTES: Marcel blijft altijd bezig om zijn drie beloftes waar te maken: Marcel's Green Soap ruikt fantastisch, is heerlijk in gebruik en ook eco-vriendelijk.

1

RUIKT FANTASTISCH

 • Geuren uit de natuur
 • Essentiële oliën
 • Unieke combinaties

unique pleasant scent

2

HEERLIJK IN GEBRUIK

 • Maakt geweldig schoon
 • Zacht schuim
 • Zacht en verzorgend

makes cleaning fun and relaxing

3

ECO-VRIENDELIJK

 • 100% plantaardige zepen
 • 100% vegan
 • 100% gerecycled plastic

100% vegan


Merk

Marcel’s Green Soap

Inhoud

1 blok voor 250 spoelbeurten

Verpakking

Gerecycled plastic

Ingrediënten

sodium citrate, sodium carbonate, sodium carbonate peroxide, fatty alcohol alkoxylate, taed, sodium polyaspartate, aqua, sodium bicarbonate, bentonite, sorbitol, sodium silicate, glycerin, trisodium dicarboxymethyl alaninate, subtilisin, brassica napus seed oil, tetrasodium iminodisuccinate, perfume, amylase

Land van herkomst

Nederland

2 beoordelingen voor Toiletblok – Lavendel & Rozemarijn

 1. Sarah (Eco & Zo)

  Nog niet eerder ergens kunnen vinden!

 2. Sarah (Eco & Zo)

  Wil niet meer anders

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *