Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat de door jouw bestelde producten naar wens zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan heb je 14 dagen de tijd om ons te laten weten dat je het pakketje wilt retourneren. Wij zullen dan ook het retouradres aan je doorgeven.
Zodra wij het pakketje retour hebben ontvangen storten wij binnen 5 werkdagen jouw geld terug. Mocht je jouw hele bestelling retourneren, dan ontvang je ook jouw verzendkosten van Eco & Zo naar jou terug.
Retourverzendkosten zijn voor eigen rekening. 
Mocht je een product willen retourneren vanwege een klacht, dan willen we verzoeken om op deze pagina te kijken. Hier beschrijven we wat je kan doen wanneer je een klacht hebt. Bijvoorbeeld als jouw pakketje niet of beschadigd is aangekomen.
CO2 neutraal

CO2 neutraal

We versturen onze pakketjes allemaal CO2 neutraal met Groene Post van PostNL. Voor elk pakketje dat wij versturen investeren wij een bedrag in duurzame projecten om zo onze CO2 foodprint te minimaliseren.
Zero Waste

Zero Waste

Al onze producten zijn plastic en afval wat betekend dat we ook onze pakketjes in duurzame materialen verzenden. We gebruiken bijvoorbeeld geen plakband, maar  biologisch afbreekbare lijm en verpakken voornamelijk in gerecycled en composteerbaar materiaal.
xx

xx

xx
De verzendkosten hangen af van het bedrag van je bestelling:

Verzending binnen Nederland:

  • Bestellingen tot € 50,- : Verzendkosten € 5,99
  • Bestellingen boven de € 50,- : Gratis verzending
  • Afhalen is gratis

Verzending naar België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg:

  • Bestellingen met Track & Trace: Verzendkosten € 13,00