Verzending

Wij doen heel erg ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te laten leveren. Bestellingen proberen wij op werkdagen altijd binnen 24 uur te verzenden. Dit betekent dat het pakketje binnen 1 – 2 werkdagen bij je wordt bezorgd. Soms komt het voor dat artikelen niet op voorraad zijn, wij zullen deze bestellingen altijd binnen 5-10 werkdagen verzenden tenzij bij het artikel een andere levertijd staat. De vermelde prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten. Wij maken voor verzending gebruik van PostNL. Het is natuurlijk beter voor het milieu om jouw bestelling op de fiets bij ons af te halen. Dit is uiteraard mogelijk. We willen je wel vagen om vooraf de bestelling te plaatsen in onze webshop en een afspraak te maken om het pakketje af te halen. Lees hier meer over afhalen.
CO2 neutraal

CO2 neutraal

We versturen onze pakketjes allemaal CO2 neutraal met Groene Post van PostNL. Voor elk pakketje dat wij versturen investeren wij een bedrag in duurzame projecten om zo onze CO2 foodprint te minimaliseren.
Zero Waste

Zero Waste

Al onze producten zijn single use plastic- en afvalvrij wat betekend dat we ook onze pakketjes in duurzame materialen verzenden. We gebruiken bijvoorbeeld geen plakband, maar  biologisch afbreekbare lijm en verpakken voornamelijk in gerecycled en composteerbaar materiaal. Soms hergebruiken we verzendproducten, hierdoor kan het voorkomen dat er toch plastic op je verpakking te vinden is.
De verzendkosten hangen af van het bedrag van je bestelling:

Verzending binnen Nederland:

  • Bestellingen tot € 40: Verzendkosten € 4,00, wanneer deze door de brievenbus past
  • Bestellingen tot € 40: Verzendkosten € 6,00 wanneer deze niet door de brievenbus past
  • Bestellingen vanaf € 40: GRATIS verzending
  • Afhalen op afspraak is GRATIS (en beter voor het milieu wanneer je op de fiets komt!)

Hoeveel de verzendkosten precies zullen zijn voor je order zie je op de product pagina’s of wanneer je gaat afrekenen.

Verzending naar België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg:

  • Bestellingen tot  € 70: Verzendkosten € 13,00 met GLS Track & Trace
  • Bestellingen vanaf € 70: GRATIS verzending